Så kom dagen när vi fick vår tentauppgift, 30 uppgifter av varierande slag. Gick hem med klart förhöjd puls på fredagseftermiddagen, spänd på alla uppgifter och ivrig att sätta igång. När jag kom hem diskuterade jag detta med bonusdotter som studerar på universitet och har liksom detta färskt i blodet. Fick bra råd och började skumma igenom alla uppgifter, tog en timme till att bara känna på dom. Sen var det dags att ta helg.

Lördag fm ägnades åt långfärdsskridsko åkning på Norrviken, lite vingligt några meter då jag inte åkt så mycket de senaste 2 åren. Fick ca 1,3 mil i blandat väder, ömsom sol ömsom snöfall. Efter lunch satte jag mig ner och började med uppgifterna. Hade kommit överens med mig själv att var det något jag tvekade vid skulle jag hoppa över och fortsätta med nästa. Hamnade på uppgift 8, kunde inte ge mig men fick sluta för det var dags för middag. Söndag fm blev det skridskor också, och efter lunch fortsatte jag med uppgift 9, 8 fick ligga och mogna till måndagen.

Nu är det tisdag förmiddag och här ska jag lägga in min kampanj url för att mäta lite. Känner mig riktigt ”taggad” på resultatet.

https://goo.gl/7hGnsx

Fortsättning följer